Loading...

Arkitektura

Diamond Residence është dizajnuar në stilin neoklasik ku vemendje te vecante i eshte dhene karakterit solid qe reflekton rendi arkitektonik.Arkitektura fillon te zhvillohet me sekuenca piktoreske duke filluar nga hyrja ne kompleks, neper sheshin qendror deri tek hyrjet qendrore monumentale.

Secila banesë është punuar deri në detaje të përsosura, duke i paraprirë kërkesavedhe nevojave të banorëve të kompleksit.Kompleksi luksoz i perfeksionuar deri në detale duke i përdorur materialet e klasit të parë, reflekton kombinimin elegant të stilit klasik dhe atij bashkëkohor.

Për më shumë informata na kontaktoni duke përdorur butonin më poshtë.
Më shumë