Loading...

Ndërtimi

Si pjesë vitale e cdo kompleksi modern luksos,kompleksi Diamond Residence do të ofroj fusha të tenisit sipas standardeve profesionale dhe shtigje për vrapim

 • Dizajni Luksoz

  E dizajnuar për t’i plotësuar kërkesat e shumta të njerëzve të paktë që do të jetojnë në Diamond Residence. E ndërtuar me përpikmëri, ky kompleks është vendi ku eleganca dhe luksi kurorëzohen në një arkitekturë klasike.

 • Dyshemeja

  Për t’iu ofruar komoditet dhe rehati në cdo hap,kemi vendosur që materiali i dyshemesë të jetë parket nga druri bung i klasit të pare.Teknologjia e re e sistemit efiqient të ngrohjes dhe ftohjes nga toka,duke përdorur energjinë gjeotermale i bën dyshemetë tona unike.

 • Pllakat

  Banorët e kompleksit Diamond Residence do të kenë mundësinë e përzgjedhjes nga llojet e pllakave te cilat janë qeramikë e klasit të pare,që jo vetëm e plotesojnë komoditetin por i shtojnë edhe funksionalitetin baneses.Ky lloj i qeramikës e bën të mundshme absorbimin e ujit duke garantuar rezistencën ndaj njollave.

 • Ashensorat

  Njëra ndër parimet tona kryesore është siguria ne kompleks. Për këtë arsye,ashensorët tonë janë të ndërtuar me teknologjinë më të avancuar dhe me kapacitet mbajtës deri në 3000 kg ose dhjetë persona.

 • Dritaret

  Në mënyrë që të garantojmë qetësi dhe komoditet,dritaret në kompleksion Diamond Residence janë të tipit ClimaGuard Premium, të karakterizuara me xhama të trefishtë dhe për izolim superior akustik dhe termik.Dritaret e përdorura në banesat e Diamond Residence janë të prodhuara nga KBE Window System,një eko-tekonologji e re,e cila përpos ruajtjes së ambientit,plotëson edhe kërkesat fizike ndërtimore siç janë izolimi termik,akustik,dhe shfrytëzimi racional i hapësires.

 • Izolim Termik

  Vetëm dritaret nuk garantojnë izolom të plotë, andaj ne përdorim edhe izolim termik superior në fasadë për efiçiencë energjetike.

 • Garazha

  Me parkingje nëntoksore, Diamond Residence ofron kapacitet për më shumë vetura duke ju mundësuar banorëve qasje për 86 vetura.

 • Roletat

  Kualiteti i dritareve tona rritet kur ia shtojmë edhe cilësinë e roletave KBE Rola Plus System.Roletat e vendosura në kompleksin Diamond Residence karakterizohen me një dizajn modern që ofron mundësi të ndryshme dekorimi dhe ngjyrosjeje, montim të shpejtë, dhe mirëmbajtje të lehtë falë siperfaqeve kualitative.

 • Hapësirat Komerciale

  Diamond Residence,përveç rehatisë për banorët,ofron edhe hapësira komerciale prej 2300m2.Këto hapësira do ti përshtaten konceptit dhe idesë së projektit duke ofruar shërbime dhe produkte ne hamoni me kërkesat dhe nevojat e banorëve të kompleksit.

 • Parkingjet

  Me parkingje nëntokësore, Diamond Residence ofron hapësira me kapacitet të mjaftueshëm,duke përshirë ndriçimin dhe mirëmbajtjen adekuate. Në bodrum është paraparë garazha me 89 vendparkingje si dhe depo doracake për nevojat e rezidentëve.